Visioner

Vi vil skabe et forum, hvor mennesker med et behov for at skrive, fortælle eller illustrere kan afprøve deres drømme, dygtiggøre sig og inspirere hinanden.

Vores medlemmer er forfattere, fortællere, illustratorer og dramatikere med bopæl i Stevns, Faxe, Næstved, Bordingborg, Guldborgsund eller Lolland kommune … du behøver ikke tilhøre en af de nævnte grupper for at blive medlem, men du skal have en ambition om at gøre skrivning, fortællekunst, dramatik eller illustration til en vigtig del af dit liv.

Inspiration

Inspiration er en vigtig del af den kreative proces. I StORDstrømmen kan du møde ligesindede … blive inspireret og inspirere andre, så vi allesammen kan skabe spændende kunst, der flytter grænser.
Vi gør det ved at skabe fora, hvor medlemmerne kan møde hinanden … bl.a. vores Facebook-gruppe og fyraftensmøder.

Synlighed

Synlighed er en væsentlig del af glæden ved at skabe … at dele sin kunst med andre og få feedback og anerkendelse er vigtigt. Vi markedsfører dig ikke … men vi vil gerne hjælpe dig til mere synlighed. Midlerne er bl.a. omtale på vores hjemmeside og Facebook-profil, hjælp til håndtering af presse og forlag samt afholdelse af arrangementer.

Uddannelse

Uddannelse er noget vi alle har brug for. Selv når vi har mange år på bagen og tror, vi har prøvet alt, kan vi finde guldkornet og incitamentet til at komme videre ved at deltage i kurser og workshops.